C.H. Robinson Europe

TL event München

diensten

Conceptontwikkeling, creatie, design on/offline, UX, productiebegeleiding en implementatie

opdracht

Ontwikkel een concept waarmee we als relatief onbekende speler in Europa direct brand awareness genereren, op de grootse beurs voor transport van Europa.

uitvoering

Gemini heeft een opvallend concept ontwikkeld, gebaseerd op de nieuwe manier van logistieke dienstverlening, passend bij de gewenste positionering van C.H. Robinson.

deliverables

Stand, infographics, advertenties, windstoppers, mega posters, brochures & leaflets, give aways, animations, t- Shirts en video’s

C.H. Robinson TL Event München
C.H. Robinson Logo

over C.H. Robinson Europe

C.H. Robinson is een Fortune 500-onderneming die multimodale transportdiensten en externe logistiek (3PL) aanbiedt. Het bedrijf verzorgt (inter)nationaal vrachtvervoer transportbeheer, consultancy en warehousing. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Eden Prairie (VS), het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, met meer dan 300 kantoren en meer dan 15.000 werknemers wereldwijd. Naast contractuele relaties met meer dan 66.000 transportbedrijven, levert het bedrijf diensten zoals supply chain-analyse, vrachtconsolidatie, core carrier-programmabeheer en informatierapportage.

C.H. Robinson verwerkte 14,3 miljoen zendingen en werkte in 2014 met meer dan 46.000 klanten. Gemini werkt binnen Europa aan diverse communicatiecampagnes.